söndag, juli 29

Så kom då

Det hett efterlängtade regnet och med den åskan tidigt i morse. Det mullrade på i nästan en timme och regnet kom och gick så nu har vi äntligen fyllda vattentunnor igen, de har varit snustorra sen i början på Maj.

Nu lyser solen och temperaturen landar på behagliga 25 grader och jag hoppas att de stannar där ett tag.

Igår tog trotsade vi värmen (vilket jag dyrt fick lida för senare) och åkte till till Vaxholm, på Magasinet så var det musikunderhållning med ett underbart par som vi har lyssnat på förut.

 

Magasinet har en butik i nedervåningen och en restaurang på övervåningen samt på takterassen, denna underbara utsikt har man när man sitter och äter gott, själv så kan jag sitta här hur länge som helst med eller utan musik, titta på båtarna som kommer och går i sundet mellan Vaxholm och fästningen.


Igår så var det detta paret som höll i underhållningen. Soundflower heter deras band och de sjunger allt från Coen till Vreeswijk och Gärdestad


Idag blir det en lugn och stillsam dag ute i trädgården.

Kram Razzy

5 kommentarer:

  1. Inget regn till oss än... en sådan tryckande hetta just nu! De ljumma kvällarna är bäst! Annars ska man ligga vid havet.

    KRAM Anna

    SvaraRadera
  2. Regnade i morse när vi for från Sverige.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  3. Ser härligt ut, i Skåne är det snus torrt, vi behöver verkligen regn.

    SvaraRadera
  4. Har sett Jonnes bilder på fb, så jag förstår att det där är ett populärt ställe. Kul att ni har så nära till liveunderhållning!

    SvaraRadera

Hej

Kul att du hittade hit.

Vore jättekul om du lämnar en kommentar om vad du tycker.

Kram Razzy