söndag, mars 11

MoS och båtar

Att det inte alltid blir som man tänkt är ju inte ovanligt. Lördagens mässbesök blev inställt pga köer, köer och åter köer, vi kom helt enkelt lite försent och det var väldigt många som hade samma tanke som oss med att besöka mässan så vi gav upp och åkte till Mall of Scandinavia.


Trotts att vi bor i Stockholm så har vi inte varit där föränns igår, och inte var det så mycket bättre än vårat närmsta Centrum (Täby) när det kommer till utbud av affärer, men utbudet av restauranger var 100% bättre.


Efter att ha botaniserat i div butiker med div små nödvändiga inköp så hamnade vi på B.A.R Burger Cafe, deras hamburgare med glutenfritt bröd fick 4 ⭐, till det sötpotatis pommes och hallon shake, helt ok.


Idag så hamnade vi äntligen på mässan, inga köer, inte så mycke folk. En hel del båtar och tillbehör.


Allt från min drömbåt. En Aquador HT 24.


Till båtar stora som sommarhus.


Eller båtar med 5 motorer? Tja vissa vill åka fortare än fortast.


Vi var även på fotomässan men vilken besvikelse, den var inträngd ihop med vildmarksmässan (explore) och inte alla kameramärken fanns med och väldigt få tillbehörsutställare så den mässan får

👎👎👎👎👎

Av mig, så tråkigt med tanke på hur stor den brukar vara när den är ensam på mässan.

Nåja, nu är vi hemma igen och nöter soffan, imorgon är det ny vecka och jobbdax.

Kram Razzy


3 kommentarer:

 1. Kul att ni "kom fram" igår i alla fall! Vår dotter mötte ju upp oss på plats, hon kom med bil från Vällingby och hon hade fått stå i parkeringskö, men det var inget problem att få då, men det var vid 11-tiden.
  Vi tittar på en styrpulpet, Nordkapp eller Sting är de som intresserat oss mest. Men det är så svårt med båtplats på Smögen, så vi får se om det blir någon alls i år? Kul att se alal fina båtar i alal fall och bra att titta runt lite.
  Kram och ha en ny fin vecka!
  /Maria

  SvaraRadera
 2. Se, ni fick ju två roliga dagar! Men trist att fotomässan blev en besvikelse. Jag har inte varit på Mall of Scandinavia. En dag så... kul att ha fått se det!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 3. Lät som att det blev bra ändå till sist med shopping och lunch och båtar! Jag hoppade att följa med till båtmässan! Maken åkte dit med min pappa!

  Fin söndag! Kram Jenny

  SvaraRadera

Hej

Kul att du hittade hit.

Vore jättekul om du lämnar en kommentar om vad du tycker.

Kram Razzy