måndag, september 8

Vad svårt det är...

... att hitta en soffa man gillar, som både är snygg och är skön att sitta i. 


Vi har ett så pass litet vardagsrum vilket gör att vi behöver en hörnsoffa för att ha ordentligt med sittplatser när vi har gäster hemma men den kan inte ha en divan för den står ut allt förmycket.


Kanske någon av dessa två kan passa, dock så vill i alla fall jag ha en något mörkare färg på tyget, ljusa färger med grå och brun katt blir i längden inte den bästa.

Måndag igen, va fort veckorna går, bara 2 veckor kvar tills semester i Tyskland. Men nu först en vecka med jobb och träning.

Hoppas ni har en härlig Måndag.

Razzy

3 kommentarer:

 1. Jättesvårt att välja soffa!! Men jag tycker det är bra med avtagbar klädsel, både för att man kan tvätta den men oxå för att man kan ha flera färger.

  SvaraRadera
 2. Vi har också samma problem så vi köpte också en hörnsoffa men med divan/schäslong för där ligger jag på dagarna med mina täcken som ryggstöd o kuddar under knäna o med datorn vid bordet intill. Helt perfekt o helt underbart för då får även maken o alla tre barnen plats bredvid mig när de e på besök.

  Angående färg kan jag varmt rekomendera "salt & pepper" ett gråsvart tyg med stänk av vitt o svart, det e extra bra för då syns inte håren från den små vännerna som också kommer på besök som mitt älskade "barnbarn" Stina en lite vit bichon frise. Men eftersom min svärdotter har öppnat hundfritids se https://www.facebook.com/sarashundfritids o då får jag då o då rycka in som extra fritidsfröken o passa de små hm....inte alltid så små vännerna o då kan jag verkligen säga att soffan kommer väl till plats för ALLA vill ligga bredvid mig eller allra helst i mitt knä.

  Kramis i från Pockethexan en bloggvän som e lycklig över de IRL-träffar vi har fått <3!

  PS: har du bilder på vad det blev av dina konstverk du gjorde hos Anni? o så undrar jag hur det går med böckerna, kan jag hoppas på någon recension...t,ex. från boken du vann el. av någon du fick nu sist?DS

  SvaraRadera
 3. Du anar inte vilka "bekymmer" vi hade när vi skulle köpa soffa till TV-rummet. Den skulle helst rymma hela familjen ;) OCH vara snygg, ha rätt brun färg OCH få plats, inte minst. Det blev en hörnsoffa från ikea, med ett litet schäslongavslut, till sist ;)
  Lycka till i jakten!
  Kram/Maria

  SvaraRadera

Hej

Kul att du hittade hit.

Vore jättekul om du lämnar en kommentar om vad du tycker.

Kram Razzy