tisdag, april 28

Sol, vår och ett teatertips


Men vilket underbart väder vi har. Solen skiner och värmen stiger sakta uppåt på termometern, det enda lilla som inte riktigt gillas är att det blåser hela tiden och blåsten är lite kylig fortfarande.

Hela söndagen spenderades ute på tomten, bland annat så har jag gjort i ordning pallkragar som ska fyllas med smått och gott i grönsaksväg, men funderar på att måla dem så de är liiite finare, undrar bara vilken färg. Inte svart, grönt kanske, eller någon färg som sticker ut lite?  Vad tycker ni?I Lördags var vi iväg med goda vänner och tittade på "En man som heter Ove" Med Johan Rehborg på Rival och det får bli mitt tips när det gäller Teater. Det är en monolog på 90 minuter efter boken med samma namn, skriven av Fredrik Backman. En underhållande, tänkvärd och alldeles för kort teater i mitt tycke. Johan Rehborg levererar "Ove" med mycket humor och bitterhet. Väl värd att se.

Kram Razzy

5 kommentarer:

 1. Läst boken - betyg småtrevlig säger vi. : )

  SvaraRadera
 2. Tack för teatertips!
  Jag tycker nog att pallkragarna är snyggast som de är... ;)
  Kram och tack för fina ord hos mig :)
  /Maria

  SvaraRadera
 3. Om de ska målas tycker jag vitt men annars är de snygga som de är.

  SvaraRadera
 4. måla dem!.. och gärna i nån rolig färg säger jag ;)
  de jag ahr på framsidan.. de är behandlade med olja med färgpigment i... ett tipps om du fortfarande vill se träådringen... mina är som bekant gråtonade.. men roligare färger är ju ... ja roligare! ;) ... sattsa på det du känner för!.. det går ju totts allt alltid att måla om dem om du inte blir nöjd. ;)

  kraaaaam och ha det bäst!

  SvaraRadera
 5. Perfekt med pallkragar tycker jag och kul att se vad de blir målade i för färg. Kramis Suss

  SvaraRadera

Hej

Kul att du hittade hit.

Vore jättekul om du lämnar en kommentar om vad du tycker.

Kram Razzy