torsdag, april 16

blommor och ett svart litet paket...

I morse när jag vaknade låg det ett litet svart paket bredvid mig i sängen och i den fanns denna vackra klocka, har önskat mig en länge och nu äntligen sitter det en ny klocka på min arm, ibland är det allt bra tur att man har en sambo som lyssnar lite extra när man står och fundilerar i ett skyltfönster, och såklart att man har födelsedag just idag så att man kan få små paket när man vaknar.
När jag sen kom till jobbet så överraskade stora sonen (som jobbar på samma jobb) mig med en jättefina blommor så nu är mammahjärtat alldeles till sig.
Ikväll är jag beordrad att vara lite uppklädd men framförallt bered att åka iväg på lite galej med min älskade sambo och min mor så vi får väl se vad det blir av då.

Soliga Torsdagskramar

Razzy

5 kommentarer:

 1. GRATTIS på födelsedagen :-) Å vilken snygg klocka!!

  SvaraRadera
 2. Låter som en perfekt dag!

  SvaraRadera
 3. Stora och många grattiskramar i efterskott. Vilken superfin present och jag hoppas du fick en mysig kväll med dina nära och kära. Tina

  SvaraRadera
 4. Jättevacker klocka! den passar dig aldeles utmärkt. :)

  SvaraRadera
 5. Alltid trevligt med karlar som ser och noterar när man trånar efter något! Förstår att du blev glad! Och så är jag såklart väldigt nyfiken på vad som hände på kvällen!

  Tänk vad det är bra att vi fyller år samtidigt!

  SvaraRadera

Hej

Kul att du hittade hit.

Vore jättekul om du lämnar en kommentar om vad du tycker.

Kram Razzy