torsdag, mars 19

Det var ju inte så här kvällen skulle sluta....

Att komma hem för att invänta och sen inviga sambons nya bil med en skön liten utflykt med förhoppningar om att hitta mera norrsken va iallafall vad vi hade planerat med igår.

 

 Men istället fick jag leta i nästan ren panik efter våran katt som fanns någonstans gömd på tomten efter ett slagsmål med en annan katt och när vi väl hittade honom så blödde han ymnigt från höger öga. Så istället för en trevlig premiärtur i nya bilen så blev det ilfart in till Veterinären. Efter nedsövning och microkirurgi i ögat vilket gav honom 4 stygn fick vi åka hem med en mycket groggy Tissetass. Tack och lov att vi har så bra Veterinärer här och att ögat gick att rädda.

Imorgon har jag en efterlängtad ledig dag så det får bli en Matte och Tissedag i morgon, pyssla om skruttkatten och ge honom massor av godis och kärlek.

Hoppas ni har en solig torsdag

Kram Razzy

6 kommentarer:

 1. Otrolig tur att ni kunde ta er till en veterinär som hade öppet! Stackars lille Tisse, hoppas att ögat läker som det ska.

  SvaraRadera
 2. Stackars lilla katten, det ser ut att göra ont.
  Ha en jättebra helg!
  Kram från Kerstin

  SvaraRadera
 3. Åh stackars lille kissen. Tur att ni hittade honom och att allt gick bra. Kram Suss

  SvaraRadera
 4. Lillplutten, tur i oturen att det inte blev värre än det blev. Hoppas att han blir helt ok snart.

  SvaraRadera
 5. men usch tur att de är så skickliga med "nål och tråd" ;-)) Hoppas det värsta är över nu och fy vad katter kan slåss...det låter förskräckligt hemskt om dem när de bråkar.

  SvaraRadera
 6. Ååå stackars liten, vilken tur att du hittade sötisen. Kramisar Tina

  SvaraRadera

Hej

Kul att du hittade hit.

Vore jättekul om du lämnar en kommentar om vad du tycker.

Kram Razzy