onsdag, mars 18

Att jaga ett sken...

Igår kväll så tog vi bilen och åkte runt i Vaxholm och ute på Resarö, jagandes ett sken så magiskt att man blev nästan andaktig. Norrskenet som sprakade över hela sverige igår.

Tillslut hittade vi en brygga med inte allt för mycket lampor runt omkring oss och på himlen växlade slöjorna från den ena sidan till den andra. Kameran fick allt jobba lite och jag fick lära mig mera om att fota helt manuellt vilket är jätteroligt. Sen hade jag kunnat sitta i timmar och bara tittat rakt upp i skenet för vilket skådespel det var, men fick ge upp för det var så kallt ute att kylan gick igenom ben och märg.


Ikväll tänkte vi ge oss ut igen för att jaga det där magiska skenet, det ska visst vara här till Lördag natt men vädret ser inte ut att vara lika snällt som igår, förhoppningsvis har vi iallafall en klar natt till.

Onsdagskramar Razzy

3 kommentarer:

 1. Jag blir riktigt avundsjuk - jag har aldrig sett norrsken! Att se något av det såhär mitt bland alla förortslampor kan man väl glömma. Hoppas att du får bra bilder i kväll också, du får väl klä på dig rejält så du inte fryser!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Såååå häftigt, får se om vi kan se något här ikväll. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 3. Verkligen magiskt! Jag missade det, men ena dottern såg det :)
  Kram/Maria

  SvaraRadera

Hej

Kul att du hittade hit.

Vore jättekul om du lämnar en kommentar om vad du tycker.

Kram Razzy