onsdag, januari 21

Hur trött kan man bli?

Är det mörkret och det urusla vädret som gör mig så trött just nu? jag hinner knappt hem innan gäspningarna kommer och jag rasar ned i soffan och nästan somnar vid 19,00 på kvällen, usch vill inte vara så trött.

Nu har vi iallafall beställt våran soffa, som vi har letat och åter letat, jag har dammsugit Internet efter en soffa som ska passa hemma hos oss, vi kan inte ha någon divan/schäslongdel då vi inte har den platsen i vårat lilla villa villekullahus, tillslut hittade vi den som passar perfekt hos oss hos Mio så nu är den äntligen beställd. Den blir dock något mörkare grå än denna på bilden.Har börjat med veckolista för maten då jag behöver lägga om kosten lite pga magen, vet att LCHF har fungerat för mig förut så nu börjar jag om igen och denna veckas matlista bjuder på en hel del nyheter i matväg. Jag har hittat detta recepten på Kyckling Cordon Bleu på 56kilo. Den var supergod och en maträtt som jag kommer att göra flera gånger.


Hoppas att ni har en bra lillördag mitt i allt snöande.

Kram Razzy

6 kommentarer:

 1. Spännande med ny soffa, Jag letar också efter en ny... Här blir det också lchf framöver. Kram Suss

  SvaraRadera
 2. Kul med nytt och en soffa gör så mycket! Blir ett helt nytt rum.

  Här har vi det vitt och vackert! Ett riktigt lyft! Hatar när det är mörkt kallt halt och regnigt! Vita vintrar ja tack! Snart har vi vår...

  Trevlig helg! Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jag har ätit LCHF nu i c:a 4 månader och det känns verkligen jättebra speciellt i magen =)
  Vad kul att köpa ny soffa!
  /Kerstin

  SvaraRadera
 4. Kul med ny soffa! Ibland tar det tid att hitta något som passar för ens behov/utrymme.
  Jag har också lagt o kosten lite grann, men följer ingen "diet". Äter inte macka på vardagsfrukost längre, utan har bytt ut den grova smörgåsen mot lite yoghurt eller chiagröt med bär på. Mår faktiskt bättre, och har tappat lite på vågen med ;)
  Snart lill-lördag igen ;)
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 5. Spännande med ny soffa, grått är riktigt snyggt. Har själv ätit lchf i 3 år. Aldrig mått bättre i magen. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 6. Jag är också så där trött. Spelar ingen roll hur mycket eller lite jag sover. Vill bara dra täcket över huvudet.

  SvaraRadera

Hej

Kul att du hittade hit.

Vore jättekul om du lämnar en kommentar om vad du tycker.

Kram Razzy