fredag, juli 14

En Garnaholics bekännelse

Hej.


Jag är en Garnoholic, av stora mått, jag erkänner helt och hållet, kan inte gå in i en garnbutik utan att komma ut med ett eller "oftast" flera nystan, vad det sen ska bli av dem det är inte alltid jag vet när jag köper garnet. Jag kan också erkänna att jag ALDRIG köper ett garn som är 100% Akryl, tål inte att sticka eller virka i det, tycker det är plastigt, gnissligt och väldigt varmt att använda, därmed sagt så lägger jag mig absolut inte i vad andra gillar att sticka eller virka i, det är ens eget tycke och smak att välja det garnet man själv vill.

När jag hittade detta garn så kunde jag ju inte köpa bara en sort utan kom ut med 3 olika, det som ni ser nedan kallas för "camel"

Black n White


Conjac
Sjalen som jag har börjat på heter Lost in Time och mönstret är från Miljo Crochet, ni hittar denna och många flera vackra mönster på www.mijocrochet.wordpress.com


Så var det äntligen fredag, veckan har gått hyfsat snabbt men inte tillräckligt, har en hel vecka kvar av jobb innan jag äntligen kan få säga de magiska orden "semester".

Hoppas ni har en underbar Fredag. 

Kram Razzy

8 kommentarer:

 1. Haha... kan förstå din känsla för garner... jag är lite så med tyger... fast just nu syr jag inte så mycket, så det blir inte samma begär ;)
  Duktig du är att jobba med garner, både virkning och stickning! Så fina saker! Säljer du saker du gör, eller har du beställningar av vänner? Tänker att du verkar så snabb och hinner göra så mycket, kan det bara vara för eget bruk, borde bli rätt många saker ;) =)
  Kram och ha en fin lördag!
  /Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla. Jag stickar och virkar mycket på beställning från både bekanta och obekanta samt att jag säljer på en höstmarknad och en julmarknad 😊

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Men du? Var finns dessa garnbutiker idag? Min 92-åriga mamma broderar en hel del. Så jag brukar köpa garn till henne i Norrköpings enda garnbutuk. De är sällsynta idag. Lite tragiskt! Så glad att du stickar. Jag borde börja igen. Tänk, på 80-talet vad jag stickade! Jättefint det du gör!

  Trevlig helg och Kram! Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns rätt många garnbutiker därute, jag brukar alltid leta upp en garnbutik i varje ny stad jag åker till 😀

   Radera
 4. Vilket kul garn. Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Åhhh, vad fina garner..! Jag har söker någon som kan sticka en Islandströja till dottern som hon kan använda när hon tävlar med sin islandshäst ! Kan Du...?
  Sommarkram från Kate

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej. Ja det kan jag, vilket mönster? Kram Eva

   Radera

Hej

Kul att du hittade hit.

Vore jättekul om du lämnar en kommentar om vad du tycker.

Kram Razzy