måndag, maj 5

Ekorrehjul

Ibland blir det långt mellan mina blogginlägg men just nu har livet gått lite för fort och kroppen har inte riktigt hängt med vilket gör att jag tillslut tar ett steg tillbaka och släpper allt jag har för händerna och börjar om från början, därav så blev inte bloggen prioriterad under den tiden. Nu ska det dock förhoppningsvis ha lugnat ned sig lite så jag kan börja prioritera det jag har lagt åt sidan.

Igår fick jag iallafall efter ett läckert foto från denna bloggen ett infall att göra en smörgåstårta till min älskade sambo och mig. Den är helt glutenfri och laktosfri med Leverpastej och gurka i botten och skinka med hemmagjort mimosasallad i det övre lagret, sen blev det lite "man tager vad man haver" hemma på toppen. Riktigt god blev den men det bästa är nog att det finns kvar tills ikväll.
 Razzy over and out

2 kommentarer:

 1. Så där är det i livet ibland. Det snurrar på i hög fart emellanåt, man måste prioritera det viktigaste, och ibland känns det hur lugnt som helst ;)
  Smörgåstårta är ju så gott!
  Hörde i något matlagningsinslag på någon morgon-TV, att man inte vill ha smörgåstårta/att man inte äter det längre... ???? Vadå, "man"? Jag gillar ju mackor och skulle inte tacka nej till en bit smörgåstårta någon gång ibland! ;) :) Men det är ju så "trendigt" att inte äta bröd...
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 2. Smörgåstårta är så himlans gott och så kul att variera. Vad roligt att du hittade en glutenfri variant!
  Nu är festfixandet över, så nu kan du andas lugnt igen - förstår att det blev precis så lyckat som du hoppades!

  SvaraRadera

Hej

Kul att du hittade hit.

Vore jättekul om du lämnar en kommentar om vad du tycker.

Kram Razzy