fredag, februari 21

En Happypotimus...........

........har sett dagens ljus, tänk att man kan med ett jättegäng virkade African Flowers kan få ihop en liten flodhäst. Det är jag som har virkat den och mönstret kommer från en tjej i amerika som heter Heidi Bear. Man hittar och kan köpa mönstret på Ravelry.com

Har allt blivit lite kär i den så den får stanna här hemma och bo i sovrummet. För mig är virkning och stickning det som får mig att stressa av på kvällarna och komma tillro, när kroppen går på fullt påslag och det mesta känns jobbigt så är det just garnet och nålen/stickorna som får mig att tagga ned och bli mera människa igen.

 Fredag igen, går inte veckorna väldigt fort? Helgen består utav fotoutflykt upp till Rånäs där vi även ska hälsa på goa vänner som flyttat dit, söndagen blir nog en lugn tillställning innan det är dax för en ny vecka igen.

Hoppas ni som läser får en skön helg.


2 kommentarer:

  1. Men såå söt, får Odd Molly vibbar......hade gärna fått flytta hem till min soffa....Ha en mysig lördag. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  2. Men herrejösses vilken goding! En sån vill jag också ha! I dovrosa/bruna toner till soffan i TV-rummet. Det vore nåt, det ;) :)
    Kram /Maria

    SvaraRadera

Hej

Kul att du hittade hit.

Vore jättekul om du lämnar en kommentar om vad du tycker.

Kram Razzy