onsdag, augusti 21

Mitt lilla sovrum och jag...

eller min sambos lilla sovrum och jag vi går inte ihop just nu *trallar trött*
 
Min kära J är en "braattha"man och det ska gärna ligga framme utifall att man behöver, extra byxor, varma tröjor inte bara en utan flera och sen alla tidningar som han vill spara på, de kan ju inte stå i någon snygg box utan måste ligga framme för man vet ju inte, han kanske får lust att läsa någon kväll, vilket inte har hänt under de 3 åren vi har varit ihop dock. *suck* Sen så ska vi inte prata om alla Music-CD som ligger framme för han ska bara inför något gig.
 

Själv så vill jag ha ett lugnt städat mysigt sovrum att krypa ihop i när jag ska sova, ett lugn för sömnen som är så viktigt.
 


När vi va särbos kunde jag inte säga så mycket men nu när vi är Sambos så vill jag rensa, men det är ju då inte så lätt iom allt "braattha"
 

 Så som ni förstår så längtar jag till ett ombonat sovrum med många kuddar och mjuka sänglinnen att sova gott i om natten.
 
 Alla bilderna är från Internet
Over and out!

4 kommentarer:

 1. Inte lätt för en ungkarl med litet utrymme att dela. Hyllor uppe vid taket är min bästa lösning för förvaringsproblem, men där kan inte alla braatthasaker ligga heller ...

  SvaraRadera
 2. Tack för din hälsning hos mig idag! Tack för att du delar med dig! Och nu hittade ju jag till din mysiga blogg också! :9
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 3. Åhhh det sista sovrummet var heeelt underbart!

  Inte lätt det där. Vissa är ju bara så att det-kan-vara-bra-att ha medans vissa (jag) älskar att rensa och ha ordning & reda..;-)

  Ha en fin dag
  KRAM

  SvaraRadera
 4. Härliga inspobilder du bjuder på. Själv vill jag också ha ett sovrum där det inte ligger för mycket saker framme, vill gärna ha känslan av lugn o harmoni i sovrummet. Kramisar Tina

  SvaraRadera

Hej

Kul att du hittade hit.

Vore jättekul om du lämnar en kommentar om vad du tycker.

Kram Razzy