onsdag, juni 20

En pyttipanna :)

Har hittat mönstret till en Sjal som heter Pyttipanna, väldigt enkel att göra och så söt. Här är min första pytt som är blockad och klar.

Mönster och hon som har gjort mönstret hittar ni här hos Garnomera2 kommentarer:

 1. Hallå tjejen hur är det? hoppas att du är helt återstäld efter ditt nässelutslag fast jag vet tyvärr att det kan ta ett tag innan man är återställd för så var det för min svärmor som var tvungen att bo hos oss ett tag innan hon hittade vad det var hon var överkänslig mot fast du verkar ha hittat vad du regerade emot för henne var det svårare eftersom det var flera E-ämnen (det där som finns i alla matvaror).

  Du ska vara riktigt stolt över dina fina skapelser de i superfina, jag vet även vilket arb. det ligger bakom ditt stickande då jag kunde göra det innan jag fick återfall av min ga. fotbollsskada i handen.

  Kramis ifrån Pockethexan som hoppas att du/ni får en riktig härlig sommar o att du kan njuta av maten utan att bli plågad för det är inte kul, DET om något vet jag hur det är speciellt nu efter den här vårvintern när jag fick återfall med mina smärtskov. Fast jag (Hm maken kunde det) klarade av att medicinera i hemmet o slapp då sjkh inläggn...(heter det så?!)

  PS;hoppas att det kommer nya event som jag kan bjuda med dig på, jag hör av mig till hösten då de börjar igen o DÅ ska jag vara OK så att vi kan gå, hoppas att det låter bra?DS

  SvaraRadera
 2. Tycker åxå om de där mönstret!!!!

  SvaraRadera

Hej

Kul att du hittade hit.

Vore jättekul om du lämnar en kommentar om vad du tycker.

Kram Razzy