lördag, augusti 5

Drömutflykt

God Lördagsförmiddag, här lyser solen för tillfället men det ska bli regn senare, det behövs men jag hoppas att jag hinner fixa med fönstrena först, kitta står på schemat.


Igår tog jag och J våra mammor på en utflykt till Drömkåken, ett cafe uppe i roslagen där huset från början var ett missionshus.


Ett Cafe med 2 underbara ägare, härlig personal, goda mat och bakverk där det mesta är hemmalagat, personligt, färgglatt och helt uuuuuuuunderbart.


Det är härligt när man hittar ett ställe som man, trotts att det ligger en bra bit ifrån oss, ändå vill återkomma till om och om igen. Och det är vi inte ensamma om, Cafet är välbesökt och det är alltid mycket folk där.


Cafe drömkåken ligger mellan Rimbo och Edsbro uppe i Roslagen. Så har ni vägarna förbi, så titta efter ett vitt hus precis bredvid vägen, åk in för ni kommer inte att ångra er.

Dax att ta tag i denna Lördag.

Kram Razzy


3 kommentarer:

 1. Vilket ställe i glassfärger! Villavillekulla! Älskr't! Förstår att det var en drömutflykt. Dit måste jag bara ta mig någon dag. Helst i år. 1000-tack för tipset.

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 2. Åhh, vilket härligt hus, det skulle jag gärna vilja besöka.

  SvaraRadera
 3. Ja, där är det verkligen både gott, inspirerande och mysigt! Jag ska försöka få till ett besök innan sommaren är över.

  SvaraRadera

Hej

Kul att du hittade hit.

Vore jättekul om du lämnar en kommentar om vad du tycker.

Kram Razzy