onsdag, december 18

Mitt i sista veckan innan Jul samt lite villa villekulla "det lilla huset i skärgården"

Hej hej

Redan onsdag och livet går i en rasande fart, tänk snart är det 2014 ett helt nytt år med massor av blanka blad att fylla med förhoppningsvis massor av bra saker, resor, upplevelser, vänner, nya bekantskaper, lycka, lugn, listan kan nog göras hur lång som helst, vad skulle du fylla den med?

Jag har sakta men säkert börjat boa in mig hemma hos min sambo, vilket inte är lätt då han har bott här i nästan 10 år och har sina tänk och tyck om hur han vill ha här hemma men lite har jag iallfall fått ändra på ;-)

Villa villekulla är från början ett litet sommarhus med en utetrappa upp till ett loft som sedan först har byggts ut med ett kök och sen så har man byggt in trappa och byggt om överloftet till ett badrum, sovrum och ett litet arbetsrum. På nedre botten finns ett vardagsrum, kök och det på bilderna ett litet matrum. Hela huset är på ca 85 kvm. 

Den första bilden är taget från vardagsrummet
 Här har jag tagit från köket och ut mot dörren som på sommaren är våran utgång till baksidan av huset med matplats och trädgården.
 Äntligen har kuddarna kommit som jag beställde här om dagen de gamla kuddarna var stoppade med halm och inte det minsta sköna att luta ryggen mot, dessa är mycket snyggare och skönare.
 Bara 2 dagar kvar till semester, snacka om att man räknar ned, hoppas ni får en härlig onsdagskväll och torsdag..

3 kommentarer:

 1. Så hemtrevligt ni har det! Bra att du skapar lite eget där. Visst är det skönt med semester och ledighet! Kram Nilla

  SvaraRadera
 2. Kikar in o önskar dig o din familj en riktigt God Jul. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 3. Kul att du vet hur viktigt det är med bra kokböcker för barn, som t.ex. när man ska göra något gott väldigt snabbt för då är de förenklade recepten ovärderliga...
  som nu när jag skulle göra mina Amerikanska fudge o har ingen mattermometer! Barnboken räddade dem för där stod det en tidsangivelse istället för temp.

  Jag har alltid drömt om att få bo i ett Ville Villekulla hus sedan mina år som Pippifan...fast det e jag ju fortfarande, men sen ja va ett litet fan. Det betyder att ja e avundsjuk på dig som får bo så fint! Fast det unnar jag dig! ....o din Robbie W. biljett fast jag e så sur på mig själv att jag var för sent ute med att få tag på en Avicii bilj. min nya stora <3 sen jag hörde honom i Kungsan förra sommaren o alla låtar man nu svänger sina lurviga till sen barnen har flyttat hemifrån o man måste roa sig på något sätt o då blir det att gå ut men han den där sk. Oumberlige!

  Superkramis från en som hoppas att du får njuta av ledighet o en härlig jul!

  SvaraRadera

Hej

Kul att du hittade hit.

Vore jättekul om du lämnar en kommentar om vad du tycker.

Kram Razzy