söndag, december 3

Its a fullmoon tonight.

Hej hej.

Hoppas ni har haft en bra Söndag, här har det mest varit grått och det har regnat till och från.

Min morgon började tidigt på jobbet då vi uppgraderar våra system och vissa delar behövde kollas igenom innan Måndagen.

Sen blev det lite julmarknad nere "på byn"

Är ni i närheten av Vaxholm nästa helg så har Lions sin årliga 2dagars julmarknade Lördag och Söndag (mellan 11.00 och 16.00) med hantverksstånd. Kom gärna förbi, jag står i ett av marknadsstånden med garn och stickat till försäljning.


Har ni sett kvällens måne? Det är fullmåne ikväll och jag kunde inte låta bli att gå ut med stora kameran och stativet för att ta bilder, jag tycker att den är så maffig när den hänger där på himlen.


Imorgon är det ny vecka och jobb igen. Första veckan i December och 20 dagar kvar till Jul.


3 kommentarer:

 1. Hej,
  Vi såg samma vackra måne här i Dalarna, men jag lyckades absolut inte med att ta några vackra bilder av den då jag fotar uteslutande med min iPhone. Men du har lyckats att få till så fina bilder.

  HA det gott!

  Kram, Anneli

  SvaraRadera
 2. Wow! Vilka bilder på den vackra månen! Vi såg den också på Smögen, och den var även väldigt vacker på måndagsmorgonen när den speglade sig i havet!
  Åh, hade varit trevligt att besöka dig på Lions marknad och kanske handla något vackert som du stickat!!! Men... vi är i Dalarna i helgen...
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 3. Den månen var fantastiskt vacker..! Och mysigt med lite julmarknad, antar att du fick sälja mycket!! Kramis från Kate

  SvaraRadera

Hej

Kul att du hittade hit.

Vore jättekul om du lämnar en kommentar om vad du tycker.

Kram Razzy