torsdag, januari 19

Jag längtar till......


SOMMAREN!!!

Ja våren kan också duga, men det här svarta, hala, regniga, ibland över nollan och ibland under nollan gör mig deprimerad!! Det går inte att gå ut och gå ordentligt för det är för jävla halt, ja även men dubbar tycker jag, spänner mig som en fiolsträng för att inte ramla, sen så är jag mörkrädd, ja även fast det finns lampor utmed vägen så skrämmer mörkret mig. Sen så funkar inte fingrarna ordentligt när det går mellan + och - även ryggen och min nacke tar stryk så det blir en hel del med varm vetekudde samt linement (eller som älskling uttrycker sig "napalm")på rygg och nacke under den här tiden samt en och annan smärtstillande tablett.

Det är tur iallafall att jag har Er därute i Cyberrymden, mitt jobb och min älskade Nallebjörn som får mig att inte falla ner i "tycka synd" träsket.


2 kommentarer:

 1. Låter bra trots en hal och mörk årstid... snart är våren här :-D

  Kramar <3<3<3

  SvaraRadera
 2. Hej Razzy !

  Ja det är ett bedrövligt väder, bättre mera snö och 10 minus och en stor SOL. Än detta blaskiga och hakiga. Jag går som Du,fast den mesta mörkerrädslan försvinner med åren.Fast lite läskigt är det. Har inget mörkerseende alls.
  Du har så vacker blogg, har Du gjort den själv. Jag får hjälp med mina.Gillar Din fjäril.

  Ta lite ljusterapi, det lättar. Tänd massor av lampor.så Du får ljust inne.

  Kram Mi

  SvaraRadera

Hej

Kul att du hittade hit.

Vore jättekul om du lämnar en kommentar om vad du tycker.

Kram Razzy