lördag, september 24

Idag skulle det...

Ha blivit massor av bilder på blommor, lökar och andra trädgårdssaker. Men ibland blir det inte riktigt som man har tänkt sig.

12.00 Plantagen med mor slutar med att hon ganska kort efter det vi kommit dit rasar ihop i butiken med yrsel och illamående. En av personalen (en helt underbar kvinna) plockat fram kuddar så att lilla mor inte ligger direkt på det kalla golvet och en ung läkare dyker upp och kollar så gott han kan puls och andning. Han ringer sen och ber om en ambulans, tänk va underbart det känns när folk hjälper istället för att bara glo... Orolig som få samtidigt som jag står med 2 bilar på Plantagen ser jag ambulansen lämna med lilla mor i bilen.

Då ställer personalen återigen upp och tar hand om mammas bil tills vi kan hämta den. Så in i egen bil och mot Danderyds Sjukhus där läkare kollar allt.

Mot alla (mina) odds så försvinner yrseln när läkaren ger henne medicin mot illamåendet och efter att man har kollat hjärtat som visar bra kurvor och hjärnan efter proppar så fick hon åka hem, istort sett lika pigg som innan hon blev dålig, hon har lite kalsiumbrist och hade ätit lite dåligt imorse vilket förmodligen gjorde att hon fick ett kraftigt blodsockerfall.

Som sagt ibland blir dagarna inte som man tänkt sig.

Tack till Marie (tror jag att hon hette) på Plantagen vid Bergianska Trädgårde för all hjälp och stöd.

Tack till läkaren som hjälpte till. Jag fick tyvärr inte ditt namn, för mig var det ovärdeligt att du tog dig tid att hjälpa mig o min mor, trots att folk satt och väntade på dig.

Tack till ambulanspersonal och alla på DS Akuten för er hjälp.

En väldigt trött men glad över att det gick bra Razzy



Posted via Blogaway Pro


2 kommentarer:

  1. Åh fy vilken mardröm! Så underbart med personal som hjälper till och vilken tur att det inte var något allvarligare! Varma kramar! Hälsa mamma <3

    SvaraRadera
  2. Vad härligt att höra att människor runt om faktiskt hjälper till! Man hör så ofta att folk bara står och tittar på... Så skönt att det inte var allvarligare än så! Men förstår att ni blev omtumlade! Blommor och lökar kan vi få se en annan gång ;)
    Kram/Maria

    SvaraRadera

Hej

Kul att du hittade hit.

Vore jättekul om du lämnar en kommentar om vad du tycker.

Kram Razzy