söndag, maj 10

Sol, pyttipannor och ångbåtar

Sol och klarblå himmel var våran Lördag ute i skärgården, passade på att tvätta fönster och rensa lite ute i trädgården. Åkte ned till Vaxholm och strosade lite längst kajen ett tag på eftermiddagen, det finns inget vackrare än solens glitter i havet en fin dag.


En utav våra ångbåtar som går ute i skärgården är Storskär och medans vi satt på kajen och njöt av solen (trotts lite kalla vindag) så kom hon och hämtade passagerare för vidare färd mot Stockholm.

Har gjort klart en Pyttipanna sjal till en vän som nu är blockad och klar så på måndag far den vidare till sin nya ägare.

Idag är det en grå och regnig dag som kommer att spenderas inne, funderar på att ta fram symaskinen och sy färdigt 2 par gardiner till matrumsfönstren samt att jag funderar på att sy ett par tygpåsar till mina stickningar. har tyg som passar till det hemma.

Hoppas ni har en härlig söndag med förhoppningsvis sol och inte regn

Kram Razzy

3 kommentarer:

 1. Härligt det låter med en promenad längs kajen och kika på båtarna. Superfin pyttipanna-sjal du gjort. Den nya ägaren blir säkerligen nöjd! Tack för utflyktstipset till Vaxholm också :)
  Söndagskram från Kate

  SvaraRadera
 2. Ljuvliga bilder! Och vilken vacker sjal! Vad duktig du är!
  Fjäderholmarna är verkligen mysigt, men du har ju din egen del av skärgården, så du kanske inte alls tycker som jag ;)
  Kram och ha en fin ny vecka!
  /Maria

  SvaraRadera
 3. Ja det är få saker som slår solens lek i vågorna <3 det är en av de saker jag saknar med att inte bo vid havet längre... ja om man kan kalla östersjön för hav då ;) ... men det blir liksom inte detsamma att se ut över en sjö på något vis. det är för all del vackert det också! men doften är annorlunda.

  vacker pytt-sjal du stickat! härliga färger. :D

  SvaraRadera

Hej

Kul att du hittade hit.

Vore jättekul om du lämnar en kommentar om vad du tycker.

Kram Razzy