torsdag, april 30

Valborg och beslutsångest

Tänk det är redan Torsdag och veckans sista arbetsdag, skönt med lite längre ledighet. Kvällen blir lugn, vi ska vara själva och bara vara, kanske går vi ned en sväng till valborgsbrasan och kollar om vädret tillåter.

Jag har beslutsångest, det är farligt att vara "garngalning" när Kreativstickning kommer ut, vilket nummer denna gång, finns så mycket snyggt jag skulle kunna tänka mig att sticka.
Kanske denna tröjan med denna vackra ryggtavla.


Eller varför inte en rosa kofta eller denna vita med med detta häftiga mönstret

Gillar stora ärmar så båda dessa är jättesnygga enligt mig..
Ja som ni ser så har jag beslutsångest, jag kan inte göra alla på en och samma gång men någon vill man ju börja med..  Vad tycker ni?

Hoppas ni får en underbar Valborgsmässoaftonskväll.

Kram Razzy

4 kommentarer:

 1. Jisses så duktig du är, önskar jag också kunde sticka...det kanske är dags att lära sig, hm. Jag tycker den översta tröjan var ursnygg i ryggen, så den får min röst. Ha nu en mysig Valborg. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 2. Önskar dej en trevlig Valborg!
  Bild nr. 2 - tröjan med snygga ryggtavlan är supersnygg.
  Kram från Kerstin

  SvaraRadera
 3. Duktig du är dom kan sticka sådana dör avancerade grejer!
  Kram och ha en fin helg!
  Maria

  SvaraRadera
 4. den bilden med det snygga mönstret i ryggen tyckte jag om.. men den ser lite "muppig" ut i nedre mudden tycker jag...? följer liksom rumpans konturer.. Kaaan bli osmickrande... ;-)
  jag tycker nog mest om den vita eller den knallgula med stora ärmar tror jag!.. de är alla vackra.. så frågan är väll nästan snarast villken du tar först ;-)

  SvaraRadera

Hej

Kul att du hittade hit.

Vore jättekul om du lämnar en kommentar om vad du tycker.

Kram Razzy