tisdag, juli 29

Ett nytt skede, ett nytt val.

Ibland hamnar man i ett skede i livet där vägen delar sig och man måste göra ett val. Ett val som ibland är svår att göra och ibland enkel, det kan handla om Jobb, relationer, boende, listan kan göras lång, för mig handlar det om mig själv, mitt liv, mitt sätt att leva och hur jag mår. Jag har hamnat så långt ned med min självkänsla att hålet jag har ramlat ned i är så djupt att inte en en stege kan hjälpa mig upp, så idag har jag gjort ett val som leder mig in på en ny stig i mitt liv, vi får se om den är lång, krokig, rak eller kort.... En sak vet jag och det är att den är jobbig men jag vet att jag har min goa sambo vid min sida som kan hjälpa mig upp när mörka hål uppstår.

  


4 kommentarer:

 1. Jag önskar dig lycka till med det du bestämt att göra!
  Kram från Kerstin

  SvaraRadera
 2. Men fy din stackare, jag önskar jag kunde hjälpa dig. Att man ska ha dålig självkänsla är så synd! Hoppas ditt val leder dig till mer livskvalité . Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Men så jobbigt det där lät :( Stackars dig! Jag vet ju inte alls vad din dåliga självkänsla grundar sig i, men du är klok som tar tag i den och gör något åt den! Hoppas innerligt att vägen dit blir så enkel som möjligt! Så skönt att ha sambons stöd, det är värt mycket! Vet själv, eftersom jag också haft svackor i livet.
  Ta hand om dig nu!
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 4. Både oroande och spännande. Undrar hur det är med dig. Kram kram tills vi ses ♥ ♥

  SvaraRadera

Hej

Kul att du hittade hit.

Vore jättekul om du lämnar en kommentar om vad du tycker.

Kram Razzy