lördag, november 16

Soffläge och fortsatta funderingar om 50

Lördagen har spenderats i soffan, har haft en förkylning i kroppen som bara delvis har brutit ut vilket gör att jag hostar och snorar och känner mig hängig, önskar dock att den kunde bryta ut ordentligt så att den försvann helt och hållet.


Tur att internet finns så att man kan ligga och slösurfa lite. Hittade den här och har lyckats vika den, tänkte att jag ska använda den som placeringskort för tjejerna på festen, till killarna har jag hittat en Origamivikt skjorta, tänkte fästa dem ovanpå festprogrammet eller så lägger jag dem löst på tallriken. 

Dax att lägga mig i soffan och fortsätta att kurera förkylningen. 

Hoppas ni har en härlig lördag. 

Razzy over and out. 

Obs bilden är från internet. 

torsdag, november 14

Planering och åter planering


Jag planerar och planerar och fixar och trixar, allt för att den 26 April nästa år ska bli så bra som möjligt.
 
Och inte trodde jag att jag skulle behöva jaga efter en lokal, jag som är ute i såååååååååååååååå god tid?!?!?!?!  Men ställe efter ställe som jag skulle vilja ha som festlokal var redan bokad, tillslut så fick jag då äntligen tag i en lokal som inte är bokad, i går den 13 November 2013 nästan 5 månader innan själva festen så lyckades jag *PHU* vad hade jag annars gjort?  Det vill jag inte tänka på.

Det hela handlar om min Älskade J´s 50 års skiva. Han vet vart vi ska vara och vilka vi bjuder men inte så mycket mer än så, det är riktigt kul att få planera och fixa inför en sådan fest, tissla och tassla med goa vänner om vad man kan hitta på för bus och roligheter inför allt.  Men det är mycket, vad ska vi äta, hur ska tårtorna se ut, kan någon göra deco till dem, vad ska vi ha i tårtorna. Vem ska vara DJ, vad ska vi ha för tävlingar, ska någon vara Toasmaster?  Listan kan göras hur lång som helst.


Nån som har ideer till just en 50 års fest? Återkom gärna.
 
Själv så fortsätter jag att planera och åter planera
 


fredag, november 1

Redan 1 November

Redan fredag, vart har vecka tagit vägen och frågan är vart har det här året tagit vägen? Redan November och snart är Jul och Nyåret här.
 
 
Så här vackert var det i Bokenäs för 2 helger sen, jag och 3 underbara vänner hade åkt ned från Stockholm för att överraska en gemensam vän som nyss fyllt år, vi kom fram runt 22 på kvällen och månen lyste så vackert.
 
I helgen blir det att rusta bilarna inför vintern med bla byte till vinterdäck, själv så ska jag göra iordning en 3rätters middag till mig och älsklingen istället för den som förstördes av folk som inte har koll förra helgen då vi åtminstone försökte fira våran 3årsdag. Nog om det vi gör helt enkelt ett nytt försök denna lördag istället med god mat och gott att dricka.
 
Vad har ni för Helgplaner?