fredag, november 1

Redan 1 November

Redan fredag, vart har vecka tagit vägen och frågan är vart har det här året tagit vägen? Redan November och snart är Jul och Nyåret här.
 
 
Så här vackert var det i Bokenäs för 2 helger sen, jag och 3 underbara vänner hade åkt ned från Stockholm för att överraska en gemensam vän som nyss fyllt år, vi kom fram runt 22 på kvällen och månen lyste så vackert.
 
I helgen blir det att rusta bilarna inför vintern med bla byte till vinterdäck, själv så ska jag göra iordning en 3rätters middag till mig och älsklingen istället för den som förstördes av folk som inte har koll förra helgen då vi åtminstone försökte fira våran 3årsdag. Nog om det vi gör helt enkelt ett nytt försök denna lördag istället med god mat och gott att dricka.
 
Vad har ni för Helgplaner?
 

4 kommentarer:

 1. Ja, tack för förslagen! Stickning eller bakning ligger nära till hands som projekt. Men det lockar även lite att testa något nytt. :-)

  SvaraRadera
 2. Så fint det ser ut. Tänk vad det enkla kan vara vackert... Hoppas din mage mår bättre snart, mage och rygg är väl bland det värsta man kan ha ont av:-(

  SvaraRadera
 3. Snart så är det dags för vinterdäck... brrrrr! Men snart är det advent!! Det är mysigt!

  KRAM Anna

  SvaraRadera

Hej

Kul att du hittade hit.

Vore jättekul om du lämnar en kommentar om vad du tycker.

Kram Razzy