torsdag, november 14

Planering och åter planering


Jag planerar och planerar och fixar och trixar, allt för att den 26 April nästa år ska bli så bra som möjligt.
 
Och inte trodde jag att jag skulle behöva jaga efter en lokal, jag som är ute i såååååååååååååååå god tid?!?!?!?!  Men ställe efter ställe som jag skulle vilja ha som festlokal var redan bokad, tillslut så fick jag då äntligen tag i en lokal som inte är bokad, i går den 13 November 2013 nästan 5 månader innan själva festen så lyckades jag *PHU* vad hade jag annars gjort?  Det vill jag inte tänka på.

Det hela handlar om min Älskade J´s 50 års skiva. Han vet vart vi ska vara och vilka vi bjuder men inte så mycket mer än så, det är riktigt kul att få planera och fixa inför en sådan fest, tissla och tassla med goa vänner om vad man kan hitta på för bus och roligheter inför allt.  Men det är mycket, vad ska vi äta, hur ska tårtorna se ut, kan någon göra deco till dem, vad ska vi ha i tårtorna. Vem ska vara DJ, vad ska vi ha för tävlingar, ska någon vara Toasmaster?  Listan kan göras hur lång som helst.


Nån som har ideer till just en 50 års fest? Återkom gärna.
 
Själv så fortsätter jag att planera och åter planera
 


4 kommentarer:

 1. Så kul med 50-års fest. Min man fyller också 50 nästa år, men vi har bestämt oss för att resa istället, men en liten fest blir det nog ändå, kan liksom inte låta bli. Ska bli kul att följa din planering. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 2. Åh så kul!! Jag hade mitt 50årsparty i maj! Var på min barndomsväns 50årsfest nu i helgen! Så värt att fira när man står på topp!

  Lycka till med allt bestyr! Kramar Anna

  SvaraRadera
 3. Hmm......vi har något gemensamt, jag fyller också 50 år nästa år. Inte riktigt säker på om det ska firas eller inte! (ler) Vi får se.
  Ha en fin helg!
  Kram ifrån Omberlige Peter!
  PS: För det är väl du som är den underbart galna WOW kvinnan som min Fru är polare med! (ler)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja jag är den där underbart galna WoW kvinnan med sin druid tatuerad på ryggen som är polare med din frun ;-) Dock så är det inte jag som fyller 50 nästa år utan min sambo, jag har 5 år kvar tills dess ;-)

   Radera

Hej

Kul att du hittade hit.

Vore jättekul om du lämnar en kommentar om vad du tycker.

Kram Razzy