tisdag, juni 19

Ibland går det fort från bra till dåligt


Lördagens eftermiddag gick med ilfart till Danderyds sjukhus, nässelutslag över hela kroppen. Före det hade jag och Älsklingen varit i Åkersberga Centrum och där bla så åt jag en Räksallad med någon sort av pestoaktig dressing till. På väg därifrån blir jag jättedålig med magont och kräkningar.. Trodde länge att räkorna hade varit dåliga, väl hemma bäddades jag ner i soffan och magontet gick sakta över, dock så tog nässelutslag över istället, först bara under armarna men när det gick ut över ryggen upp över halsen och ögonlocken började kännas svullna så vart det som sagt Ilfart till DS.

Väl där så svimmade jag och hamnade raskt på ett Akutrum, det är tur att vi har de sjukhus vi ändock har i Sverige. För mig blev det att även tillbringa natten på deras övervakningsavdelning med hjärtmonitor hela den natten, kan lova att jag inte sov många timmar precis.

Idag 2 dagar senare är jag fortfarande skakis, jag äter kortison och antihistamin vilket jag ska äta i 4 dagar sammanlagt samt att jag har fått en Adrenalinspruta jag aldrig mera får vara utan. Vad som orsakade detta måste fortfarande redas ut vilket skall göras på Husläkarmottagningen, men fram tills dess så är jag förbjuden att äta Nötter, Stenfrukter och Skaldjur. Trotts att det är gott så är det hur lätt som helst att låta bli.

Sen så kan man ju inte låta bli att tillägga att jag dag är på 8.onde dagen utan Cola och Red Bull, vilket jag känner mig riktigt STOLT över :)

2 kommentarer:

  1. Gillar din avgiftning men ogillar verkligen din förgiftning eller reaktion!!! Hoppas verkligen att du får vetskap om vad det är som låg bakom!

    SvaraRadera
  2. OJ!!!! De där lät inte kul!!!! Har haft nässelutslag men aldrig nått mer... Vilken tur att du kom in i tid!
    Grattis till avhållsamheten :D

    SvaraRadera

Hej

Kul att du hittade hit.

Vore jättekul om du lämnar en kommentar om vad du tycker.

Kram Razzy