måndag, maj 23

Uj va dålig jag har varit att skriva på bloggen..

Men det är väl så det går när man pendlar mellan två boenden, bilderna finns inte där man vill och när man väl är hemma vilket är mera sällan så hinner man inte för dammråttorn hopar sig i hörnen och det finns både det ena och det andra att göra..

Men här kommer iallfall lite bilder från den senast tidens fotograferingar.


Innan vi åkte till Riga så utforskade vi trakten lite ute i Vallentuna ochHästhagar så långt ögat kan nå med många vackra hästar betandes.


Roslagsbanan som tuffar fram mellan sina stationer.Sen så tog vi Silja till Riga, en 40 timmars kryssning med riktigt härligt väder, ingen vind så havet låg stilla och blankt hela vägen dit och hem.

Båten i sig är väl ingen höjdare, en av de äldre siljabåtarna så hon börjar bli riktigt sliten, underhållningen tja, cubarytmer men tillslut ganska så uttjadade, men maten va helt ok.


Att Stockholms skärgård är vacker det kan ingen säga emot. Här glider vi förbi Sandhamn på vägen till Riga.Att sakta åka in längst Rigas inlopp va inte fel det heller, många olika hamnar fanns det för allt möjlig last.Här lastar de sågspån eller någon sort av spannmål, va lite svårt att se i all damm som uppkom när de lastade.
Väl inne i den äldre delen av Riga, vilken stad, vilka vackra hus, man kunde inte sluta fota för vart man än vände sig så stod det ett nytt hus i en ny färg osv osv osv, mycke att fota men allt för liten tid. Vi kommer att åka tillbaka en dag men då stannar vi längre än de få timmar vi hade innan båten åkte igen.
Dom hade dock lite mysko bilparkeringar, det gällde att inte ha en allt för låg bil för att kunna parkera här.Självklart måste jag ju ha en bild på mitt goa ♥.a ifrån Riga också :)

Det var allt för denna gång..

Razzy over and out...

6 kommentarer:

 1. Saknat dig!
  Men vet ju var du håller hus...

  SvaraRadera
 2. men åh där är ni ju....
  har saknat dig här med, men vet ju att du har det gott med ♥-tat ditt... *S*
  Härliga foton från Riga...
  dit vill jag med...

  Ha en skön natt!
  *nattinattkramen*

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder som var väl värda att vänta på :-)

  Kramar <3<3<3

  SvaraRadera
 4. Jättefina bilder, låter så mysigt med en resa på tu man hand.

  SvaraRadera
 5. Men har jag missat något??
  Har du träffat ett hjärta!!!!!!!!!!!!

  Eller kanske jag hört om det...
  näe, det skulle jag väl ha kommit i håg!

  LYCKA TILL!!

  SvaraRadera
 6. Visst är Riga en stad att återvända till! Ta ett billigt flyg från Skavsta nästa gång - jag har tips på ett underbart hotell ;-)

  SvaraRadera

Hej

Kul att du hittade hit.

Vore jättekul om du lämnar en kommentar om vad du tycker.

Kram Razzy