måndag, mars 29

Spännande möten

Idag åker mina första 5 vykort ut i vida världen. Ska bli roligt att se vartifrån jag själv får vykort.

Razzy over and out



lördag, mars 27

Städdag?



Razzy over and out

onsdag, mars 24

Fundering


* Om jag bokar ett datum i Maj.
* Bakar gott kaffebröd. (Fast man får ju alltid ta med eget ♥)
* Ser till att det finns nybryggt kaffe och nykokt te..
Kommer du över till mig då?
Razzy over and out

måndag, mars 22

Längtan....


....till sol och värme. Hit ska jag i sensommar närmare bestämt i slutet av Augusti...
Viva Cala Mesquida Resort, i Cala Mesquida, Malorca. En vecka av lata dagar i solen.. En riktig VAM-vecka.

lördag, mars 6

EFIT 6 mars


Då var det dax för Ett Foto I Timmen, Lördagen den 6 mars. Solen strålar från en klarblå himmel och trotts all snö och kyla så ligger våren i luften!

09.00
Trött som jag är så sov jag gott ända fram tills dess. Sen var det dax för frukost och sen vidare färd in mot stan för en lugn strövardag med vissa mål inplanerade

10.00
På väg till 611:ans busshållplats som tar mig till Danderyds Sjukhus och tunnelbanan in till stan.

11.00
Mitt första mål för dagen var Chokladfabriken uppe på söder så jag åkte till Medborgarplatsen och gick sen Tjärhovsgatan fram till Renstiernas gatan där den ligger. Därifrån tog jag mig ner till Katarinavägen där fotot är taget ut mot vackra djurgården. Sen gick jag vidare ner till Slussen och över broarna in i Gamla stan där mitt nästa mål fanns.

12.00
Galleri Ängeln ligger på Västerlånggatan i Gamla Stan. Här ställer just nu Anni ut sina glasalster och inte kan man låta bli att gå förbi här då man ändå är inne i stan.

13.00
Har strosat runt lite i Gamla Stan och tittat i skyltfönster, det är massor av turistfällor men vet man vart man ska gå så finns det många härliga små butiker som är mysiga att titta in till. Bilden är tagen uppe på Slottsbacken ut mot vattnet.

14.00
Igentligen så skulle jag ha gått bort till Essencefabriken men av någon anledning så hamnade jag på kungsgatan ner mot stureplan och bestämde mig för att hoppa över Essencer idag. Fortsatte ner till Stureplan och sen upp Humlegårdsgatan till Östermalmstorg för en liten tripp in på Sibyllans Kaffe & Tehandel. Där köpte jag Sir Williams och ett påskte, men nu var det trötta fötter som styrde kosan hemmåt.

15.00
Väntar på att 611 ska ta mig hem igen.

16.00
Äntligen hemma igen, har packat upp det jag har köpt bla dessa härliga tulpaner köpta på Östermalmstorg.

17.00
Dax för middag. Lövbiff med ris och stekta bananer. Mums, den lila koppen till höger köpte jag idag på Lagerhouse, kan inte få nog av olika temuggar..

18.00
Delar av dagens EFIT läggs in

19.00
Stickar raggsockor och funderar på om jag ska titta på Andra chansen eller inte...

20.00 + 21.00
Det blev tillslut Andra chansen då jag helt plötsligt insåg att jag faktiskt hade en låt jag ville skulle gå vidare och då kan man ju inte låta bli att titta.

Men detta får också bli den sista bilden för denna EFIT.

Hoppas ni har haft en lika trevlig lördag som jag

Razzy over and out!

fredag, mars 5

Både rik och fattig

Jag har insett under den senaste tiden att jag är både rik och fattig.

Rik för att jag har massor av goa vänner både inom och utom Sverige, via bloggar, ishockey, spel och mycket annat. Folk man träffar ibland då och då, pratar med via blogg, FB, Skype och teamspeak.

Men också att jag är fattig, fattig på den där riktiga vännen som känner en utan och innan, som man kan ringa när som, som (kommer över/man kan åka över till) (oanmäld/anmäld) på fika, som man kan sitta och prata med om både om det som gör ont och det som är roligt. En vän som man springer på konserter/teater med. En ja. Vad säger man.. ”Väninna/Vän” kanske.

Har nog aldrig haft en ”väninna/vän” och inte förens nu saknat det. Vi var ett stort kompisgäng när jag var yngre och sen när ungarna kom så har det varit fullt upp med dem, men nu när ungarna är så stora att de gör mycket själva så har saknade krupit fram.

Tur jag har er därute i cyberrymden





Razzy over and out