torsdag, april 22

Weeeeeeeeeeeeeeee...... för jag ska åka till......

LONDON.

Låter som en liten tonåring men jag är så glad.. Jag älskar London och har varit där många många gånger. Och nu så åker jag tillbaka igen, tillsammans med min 18 åriga son.

Vi åker på eftermiddagen den 20 Juni och kommer hem igen den 24 Juni.. 4 dagar med bus och upptåg tillsammans och förhoppningsvis så blir det en eller två träffar med mina goa vänner som bor där..

Razzy over and out

5 kommentarer:

 1. Jag är äkta avis jag lovar! Önskar er en underbar vistelse!

  SvaraRadera
 2. Jag blir så rackarns glad för din skull! Ni kommer att ha det toppen!

  SvaraRadera
 3. Vad härligt! Jag gav en Englandsresa till mina 18-åringar i julklapp. Bokade in oss och maken på en 4-dagars trip med fotbollsmatch också. Maken backade, sönerna tyckte inte fotbollsdelen var så viktig om inte pappa skulle med, bara det att det var liksom en förutsättning i bokningen som gällde just fotbollsarrangemang inkl hotell. Påföljd: jag bokad av rubbet och reste själv med två väninnor i slutet av mars. Killarna blev i ärlighetens namn lite bittra men deras resa får bli senare under året så får jag åka två gånger :-)

  SvaraRadera
 4. Nämen - här är du ju!!
  Letat efter dig, men hittade bara en "tom" profil!
  Heeej!
  Och vad roligt att du ska till världens bästa stad! Vi var ju där för inte så länge sedan (påsk) och det är verkligen underbart :)
  Och vi håller tummarna för att pundet håller sig på den låga nivån - för då blir London en än bättre stad!
  Kram

  SvaraRadera

Hej

Kul att du hittade hit.

Vore jättekul om du lämnar en kommentar om vad du tycker.

Kram Razzy