lördag, mars 6

EFIT 6 mars


Då var det dax för Ett Foto I Timmen, Lördagen den 6 mars. Solen strålar från en klarblå himmel och trotts all snö och kyla så ligger våren i luften!

09.00
Trött som jag är så sov jag gott ända fram tills dess. Sen var det dax för frukost och sen vidare färd in mot stan för en lugn strövardag med vissa mål inplanerade

10.00
På väg till 611:ans busshållplats som tar mig till Danderyds Sjukhus och tunnelbanan in till stan.

11.00
Mitt första mål för dagen var Chokladfabriken uppe på söder så jag åkte till Medborgarplatsen och gick sen Tjärhovsgatan fram till Renstiernas gatan där den ligger. Därifrån tog jag mig ner till Katarinavägen där fotot är taget ut mot vackra djurgården. Sen gick jag vidare ner till Slussen och över broarna in i Gamla stan där mitt nästa mål fanns.

12.00
Galleri Ängeln ligger på Västerlånggatan i Gamla Stan. Här ställer just nu Anni ut sina glasalster och inte kan man låta bli att gå förbi här då man ändå är inne i stan.

13.00
Har strosat runt lite i Gamla Stan och tittat i skyltfönster, det är massor av turistfällor men vet man vart man ska gå så finns det många härliga små butiker som är mysiga att titta in till. Bilden är tagen uppe på Slottsbacken ut mot vattnet.

14.00
Igentligen så skulle jag ha gått bort till Essencefabriken men av någon anledning så hamnade jag på kungsgatan ner mot stureplan och bestämde mig för att hoppa över Essencer idag. Fortsatte ner till Stureplan och sen upp Humlegårdsgatan till Östermalmstorg för en liten tripp in på Sibyllans Kaffe & Tehandel. Där köpte jag Sir Williams och ett påskte, men nu var det trötta fötter som styrde kosan hemmåt.

15.00
Väntar på att 611 ska ta mig hem igen.

16.00
Äntligen hemma igen, har packat upp det jag har köpt bla dessa härliga tulpaner köpta på Östermalmstorg.

17.00
Dax för middag. Lövbiff med ris och stekta bananer. Mums, den lila koppen till höger köpte jag idag på Lagerhouse, kan inte få nog av olika temuggar..

18.00
Delar av dagens EFIT läggs in

19.00
Stickar raggsockor och funderar på om jag ska titta på Andra chansen eller inte...

20.00 + 21.00
Det blev tillslut Andra chansen då jag helt plötsligt insåg att jag faktiskt hade en låt jag ville skulle gå vidare och då kan man ju inte låta bli att titta.

Men detta får också bli den sista bilden för denna EFIT.

Hoppas ni har haft en lika trevlig lördag som jag

Razzy over and out!

13 kommentarer:

  1. Det är just de där mysiga småbutikerna som INTE är turistfällor jag vill besöka! Kommer upp till Stockholm igen på söndag rund 23 - kommer kanske ha lite tid över på måndagen till galleri Ängeln;-))

    SvaraRadera
  2. Ser ut som en mycket trevlig dag :)

    SvaraRadera
  3. Härliga foton!

    Önskar dig den bästa av lördagar!

    SvaraRadera
  4. vilken härlig lördagspromenad

    SvaraRadera
  5. Vi kunde ju nästan ha sprungit på varandra idag. Vi har också varit runt i stan på olika platser.
    Härlig dag..

    SvaraRadera
  6. Chokladfabriken måste jag ju besöka någon gång, låter spännande!
    Kul att se din efit-dag!

    SvaraRadera
  7. Det är så himla mysigt att få följa med på utflykten EFTI o jag SKA försöka ta mig till Annies glasutställning hoppas jag är någorlunda nu här i v. så att jag orkar med ett besök.

    Kramis!
    <;D

    PS;jag skrev en längre kommentar i ditt tidigare inlägg.DS

    SvaraRadera
  8. hej kikar in igen för att se slutet på din dag
    vilka vackra tulpaner du fick tag i
    vi kan inte ha några blommor för katterna käkar upp dem

    SvaraRadera
  9. Men så gott med en liten påse från chokladfabriken vid kvällsmyset! Sitter här och kollar vasaloppet med en (läs andra) kopp te;-))

    SvaraRadera
  10. Hej Vännen.
    Du ser ut att ha haft en bra dag. Många steg kan jag tro att det blev på Omron. Nyss hemkommen från en långpromenad med R. Det var riktigt skönt. Men missar starten på Vasaloppet, glömde precis bort att det är idag.
    Kram Mona

    SvaraRadera
  11. Undrar som Mona hur många steg det blev! Även om fötterna är trötta ser det ut som om du fick en fin dag, då är det inte dumt att sitta och mumsa med fötterna högt när kvällen kommer!

    ♥ Glad att du tittade in idag ♥

    SvaraRadera
  12. Men nu tror jag att det spökar! Här har ju jag skrivit tidigare....

    SvaraRadera

Hej

Kul att du hittade hit.

Vore jättekul om du lämnar en kommentar om vad du tycker.

Kram Razzy