söndag, januari 31

Hänger inte rikigt med just nu..


Just nu känns livet lite som den här bilden.. Livet är själva båten som far fram därute och jag står på bryggan och tittar på. Vet inte riktigt hur jag ska få stopp på båten och få kliva på igen..

Har så många tankar i huvudet som far fram och tillbaka. Är jag på rätt väg i livet? Är det så här mitt liv ska se ut? Vad vill jag igentligen? Känslan att stå vid sidan om och bara tittar på är så påtaglig att det nästan kryper i kroppen. Vill vara med men samtidigt inte. Vet jag verkligen vad jag vill? Nä det gör jag inte, och det är nog det enda jag vet just nu.

Så många frågor och så lite svar. Vart i livets nystan början man trassla upp?

Razzy som trasslar mera till än upp just nu lämnar over and out för denna gång...

3 kommentarer:

 1. Ibland får man stanna upp och fundera så gör du det! Må gott och sköt om dig-♥-

  SvaraRadera
 2. Tycker att du ska sitta där på bryggan och vifta med tårna i vattnet och försöka landa lite. Försöka njuta lite av det som är. Saken faller lättare på plats då.
  Låt de som vill susa fram i snabba båtar göra det. Var sak har sin tid. Tänk så mycket de inte hinner uppfatta när de forsar fram!
  Ladda batterierna. Andas.
  Kramas.

  SvaraRadera
 3. Du kanske bara skulle sätta dig o drömma dig bort i en god bok så att dina tankar får landa i den takt de kommer..

  En stor kram från en som vet vad det innebär att se varje sekund som den kommer o inte bekymra sig över de som varit o de som ligger framför en, för det är ju bara i nuet man lever. Det kanske låter "flummigt" men lever man som jag med kronisksmärta så är det så här man får lära sig att leva. men det tog väl 15 år innan jag förstod det fullt ut.

  Ses!

  <:/

  SvaraRadera

Hej

Kul att du hittade hit.

Vore jättekul om du lämnar en kommentar om vad du tycker.

Kram Razzy