måndag, november 30

Jag har blivit utmanad

Utmanad av både Pockethexan och Kadermo

Det går ut på att man går in på mappen "Mina Bilder" och väljer den 4:e eller 7:e mappen. Välj sedan den 4:e eller den 7:e bilden. Skriv lite om den och publicera den på bloggen. Så här kommer mitt bidrag.

I min 4:e mapp och min 4:e bild så hittar man min helvita tissetass Sudden. Han är döpt efter Mats "sudden" Sundin, kanske inte så konstigt iom mattes genuina intresse i både Ishockey, DIF och NHL. Den vita sudden älskar att lägga sig i kartonger eller inne i skåp, vilket också den här bilden visar.

Sen var det det där med att skicka vidare denna utmaning, har inte så många som jag bloggar med och de flesta har redan fått denna utmaning så hmmmmm, det blir en utmaning i sig :)

Jag skickar iallafall vidare den utmaning till Öbon och Babsan

Razzy over and out

6 kommentarer:

 1. Jaha du! Taget-bild kommer!

  Vad fint du gjort i din blogg ♥

  SvaraRadera
 2. Så fin han är Sudden. Min katt måste absolut ligga inne i min underklädslåda i garderoben. Det gäller att komma ihåg att lägga en handduk över kläderna. ...

  SvaraRadera
 3. Det var mej en söt en.
  ♥ mona

  SvaraRadera
 4. Visste att jag gjorde rätt när jag skickade vidare utmaningen till dig för nu fick jag ju veta att Sudden bor hemma hos dig, men kan du inte ta o skälla på honom o fråga varför han inte avslutade med att spela för DIF?

  Kramis!

  <;D

  SvaraRadera

Hej

Kul att du hittade hit.

Vore jättekul om du lämnar en kommentar om vad du tycker.

Kram Razzy