onsdag, oktober 28

Stickfeber

Är inne i en sådan period då jag stickar både på höjden, breden, längden och tvären, och har flera projekt igång. Älskar att sticka handledsvärmare med pärlor instickade så ett par är färdiga och ett par är snart färdiga, sen så stickar jag på en kofta och ett par benvärmare..

På bilden är de som är färdiga. Många pärlor blir det när man trär upp på garnet och spänningen är alltid stor på slutet om man har räknat rätt eller inte *hihi*
Razzy over and out

3 kommentarer:

  1. Är oxå sugen på att sticka! Å har tänkt mig ett par handledsvärmare - har du månne ett mönster som går att förmedla via e-post?

    SvaraRadera
  2. Har inget speciellt mönster, använder mjukt babygarn till mina och stickor nr2. Lägger upp runt 50 maskor eller mer beroende på hur långa jag vill ha dem. stickar räta hela tiden tills de är så långa att de räcker runt handleden och några varv till för ihopsyning. pärlmönstret hittar jag på när jag börjar sticka eller så ritar jag upp på rutat papper.. Hoppas du förstår :)

    SvaraRadera
  3. Nog går det fortare att sticka handledsvärmare än tröjor... Jag har en fantastisk norsk mönsterstickad sak liggande någonstans i mina gömmor - undrar vem som har rätt storlek när den väl blir klar?

    SvaraRadera

Hej

Kul att du hittade hit.

Vore jättekul om du lämnar en kommentar om vad du tycker.

Kram Razzy