onsdag, oktober 21

Mörkret sveper in världen utanför

Och jag tänder ljus i mängder inomhus. Men i min värld så är det så det ska vara.

Idag så har jag satt ihop pärmar för hygienkontroll inom storhushåll, det är något jag är van vid att göra för det är en del av min arbetsuppgift, men det va pärmbygge med en liten tvist idag.. Pärmarna var nämligen skrivna på finska de de ska över till vårat systerbolag i Finland. Det är inte lätt att få ihop något när man inte förstår vad som står skrivet. Skickade med en Svensk pärm på samma gång så att de kan se hur våran pärm är gjord och kolla så att jag har satt rätt sak på rätt plats :)

Hittade en rolig sida när jag va inne hos en bloggvän, så nu har jag anmält mig till något som kallas för Julswapp, man anmäler sig där och skickar sedan en liten julklapp för minst 100 kr till den man blir tilldelad att skicka till, ska bli riktigt kul att se vem man ska skicka till och klura ut något riktigt roligt att skicka till denna person.

Razzy lämnar over and out för denna gång


3 kommentarer:

 1. Hehe - det var ett roligt jobb! Hoppas att det inte gav massor av merjobb till mottagarna!

  Förbanna inte mörkret - tänd ett ljus!

  SvaraRadera
 2. Ska genast gå in och kolla den!

  SvaraRadera
 3. Nu tänds det en massa ljus hos mej med. Riktigt mysigt är det, även om jag inte gillar mörktet utanför. Jag kollade sidan igår, antar att vi såg den hos samma tjej...:)
  Kram Mona

  SvaraRadera

Hej

Kul att du hittade hit.

Vore jättekul om du lämnar en kommentar om vad du tycker.

Kram Razzy