söndag, augusti 9

Semestern över för denna gång...

Jaha, då är semestern över för denna gång med... Det har gått fort med det har varit skönt. En vecka själv med stora killen och sen två veckor ihop med hela familjen.


Många lata dagar har det varit, katten och jag har älskat att sitta ute på kvällarna och bara njutit i sommarkvällen. Det är ganska så skönt att sitta själv och bara lyssna på allt som pågår i området, någon har fest, ungarna leker i områdets pool, hundar som leker sen straxt efter 9 på kvällarna så tystnar det sakta ner inte ens bilarna hörs, någon enstaka fågel kvittrar men förutom det så lägrar sig lugnet och tystnaden, underbart. Har även hunnit med att träffa ett gäng underbara bloggare ute på djurgården, härlig promenad och sedan mat i goda vänners lag.

Har bakat en del under semestern, bröd både på längden och tvären och en hel del bullar som familjen gärna har ätit upp, har iallafall lyckats fota mina choklad cupcakes med frosting innan de också försvann ner i familjens magar. Har även gjort Sylt av både hallon och jordgubbar, de står dock i frysen nu. Däremot har jag inte kommit ut i skogen för svamp och blåbär, har inte kunnat vara allt för långt hemifrån pga en trilskandes mage *suck*

En tur ner till GeKå´s har jag också hunnit med, massor med kläder till ungarna och till mig själv samt en del annat smått och gott.

Nej nu är det dax att fixa det sista inför morgondagens jobbdag... Hoppas ni har det härligt därute i sommarvärmen.

Razzy over and out!

3 kommentarer:

Hej

Kul att du hittade hit.

Vore jättekul om du lämnar en kommentar om vad du tycker.

Kram Razzy